Inges Praktijk

Sensi Therapie

Therapieën

Aan het begin van een behandeling wordt er aan de hand van een standaard meetprotocol met een biosensor uitgemeten welke behandeling nodig is om de klachten aan te pakken.

Tijdens de behandeling hoeven alleen de schoenen uit. 


Sensi therapie Aalten Inges praktijk


Voeding en allergiemeting

Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen "tijdelijke gifstoffen" in het lichaam meer bij.


Drukpuntmassage

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Via meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema's.


Holistic Pulsing

Deze zachte massagetechniek brengt het gehele lichaam in beweging en brengt ontspanning. Het continue ritme van het pulsen kan leiden tot een diep meditatieve staat; kalmering van het zenuwstelsel. Het stimuleert het loslaten van gifstoffen uit je lichaam.


EFT Emotional Freedom Technique

Deze kloptechniek op meridiaanpunten is gericht op het loslaten van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma enzovoorts.


Edelsteentherapie

Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Het wordt als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken.


Etherische oliën

Behandelen met een door jouw zelf samengestelde olie. Dit gaat helpen om te ontspannen en/of de nodige energie te geven.


Orthomoleculair

Soms is het noodzakelijk om (een dieet) aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen


Bloesem en edelstenenremedies

Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan de klachten en tegelijkertijd ook aan het achterliggende thema van de klacht.


Dieet

Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.


Uit ervaring is gebleken dat Sensi therapie van korte duur kan zijn. Het kan snel resultaat geven. Sensi behandelingen kunnen naast reguliere zorg worden toegepast, maar het is geen vervanging hiervan.

Herstel van de omgevingsfactoren, voeding en energetische en lichamelijke onbalans leidt er toe dat de mens zijn eigen balans hervindt en zichzelf hersteld.

Sensi therapie geneest niet, noch de middelen, we scheppen slechts de omgeving waarin dit kan gebeuren. Er is dan ook geen sprake van medisch handelen in welke vorm dan ook.